Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
16/8 aralıklı oruçta yenebilecek bazı besinler:
- Meyveler: Elma, muz, portakal, çilek, şeftali, armut, avokado 12.
- Sebzeler: Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, salatalık, yeşil yapraklı sebzeler 12.
- Tam tahıllı gıdalar: Arpa, karabuğday, kinoa, pirinç, yulaf 12.
- Sağlıklı yağlar: Zeytinyağı ve avokado yağı 12.
- Protein içeren besinler: Et, balık, yumurta, baklagiller, fındık 12.
- Probiyotikler: Yoğurt, kefir, az yağlı peynir 1.
8 saatlik yeme penceresinde dengeli ve sağlıklı bir diyet uygulanmalıdır 23. Açlık sırasında su, şekersiz çay, kahve ve maden suyu gibi kalorisiz içecekler tüketilebilir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: