Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği'ne göre en yaygın 14 gıda alerjeni şunlardır 135:
- Gluten içeren tahıllar ve bunların ürünleri 135:
- Kabuklular ve bunların ürünleri 135:
- Yumurta ve yumurta ürünleri 135.
- Balık ve balık ürünleri 135.
- Yer fıstığı ve yer fıstığı ürünleri 135.
- Soya fasulyesi ve soya fasulyesi ürünleri 135.
- Süt ve süt ürünleri (laktoz dahil) 135.
- Sert kabuklu meyveler ve bunların ürünleri 135:
- Kereviz ve kereviz ürünleri 135.
- Hardal ve hardal ürünleri 135.
- Susam tohumu ve susam tohumu ürünleri 135.
- Kükürt dioksit ve sülfitler 135.
- Acı bakla ve acı bakla ürünleri 135.
- Yumuşakçalar ve ürünleri 135:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: