Buradasın
Harran Üniversitesi EBYS'de hangi modüller var?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Harran Üniversitesi EBYS'de (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) bulunan bazı modüller şunlardır:
- Doküman Yönetimi: Doküman arama, çeşitli doküman tipi desteği, resim üzerinden yazı tanıma (OCR) modülü 1_KLV-0011_B%C4%B0DB_EBYS_YARDIM_KILAVUZU.docx).
- İş Akışı ve Süreç Yönetimi: İş akışı tanımlama ve çalıştırma, dinamik form tasarımı 1_KLV-0011_B%C4%B0DB_EBYS_YARDIM_KILAVUZU.docx).
- Güvenlik ve Erişim Kontrolü: 256 bit dosya şifreleme, akıllı IP engelleme sistemi, erişim zaman ve IP aralığı belirleme sistemi 1_KLV-0011_B%C4%B0DB_EBYS_YARDIM_KILAVUZU.docx).
- Form Yönetimi: Form tasarımı yapma ve hangi alanların hangi kullanıcılar tarafından doldurulacağına karar verme 1_KLV-0011_B%C4%B0DB_EBYS_YARDIM_KILAVUZU.docx).
- Portal Arayüzü: Kullanıcının isteğine göre özelleştirilebilir arayüz 1_KLV-0011_B%C4%B0DB_EBYS_YARDIM_KILAVUZU.docx).
- Zimmetleme: Evrakların kimin üzerine ve hangi kuruma zimmetlendiğini takip etme 1_KLV-0011_B%C4%B0DB_EBYS_YARDIM_KILAVUZU.docx).
Bu modüller, yazışmaların standartlaşması, zaman ve maliyet tasarrufu sağlanması ve evrakların güvenli bir şekilde arşivlenmesi gibi amaçlar doğrultusunda tasarlanmıştır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: