Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Aktif paketleme yöntemleri şu şekilde sıralanabilir:
- Oksijen tutucular 123. Ambalaj içindeki oksijeni azaltarak gıdaların bozulmasını önler 123.
- Karbondioksit yayıcı/tutucu sistemler 123. Raf ömrünü uzatmak için ambalaj atmosferine karbondioksit salar veya istenmeyen gazları tutar 123.
- Etilen tutucular 123. Meyve, sebze ve tahıl ürünlerinde etilen gazını absorbe eder 123.
- Nem tutucular 123. Su buharını emerek taze ürünlerin kalitesini korur 123.
- Aroma/koku yayıcı/tutucu sistemler 23. Gıdaların duyusal özelliklerini geliştirir veya istenmeyen kokuları uzaklaştırır 23.
- Antimikrobiyal madde içeren film ve kaplamalar 123. Gıda kaynaklı patojenlerin gelişimini önler 123.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: