Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kvasın Faydaları:
- Probiyotik özellikler taşır, bu sayede sindirim ve boşaltım sistemi üzerinde olumlu etkiler yapar 125.
- Antioksidan özellikleri sayesinde vücudu zararlı maddelerden korur ve bağışıklık sistemini güçlendirir 125.
- Karaciğeri temizler ve destekler 124.
- Cildi temizlemeye yardımcı olur, daha canlı ve parlak bir görünüm sağlar 15.
- Sinir, stres ve uykusuzluk sorunlarını hafifletir, vücuda enerji ve zindelik katar 15.
- Tatlı yeme isteğini azalttığı söylenir 15.
Kvasın Zararları:
- Böbrek taşı, böbrek yetmezliği, peptik ülser, bağırsak iltihabı gibi durumlarda tüketilmemelidir 5.
- Gastrit durumunda doktora danışarak sınırlı tüketim yapılabilir 5.
- Pancara alerji durumunda pancarlı tariflerden kaçınılmalıdır 5.
Kvasın alkol oranı, kullanılan tarife göre değişiklik gösterebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: