Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Masa peçeteliği peçetesinin nasıl olması gerektiği ile ilgili bazı özellikler şunlardır:
- Boyut: Kare biçiminde olup, 45 x 45 cm ile 60 x 60 cm arasında değişebilir 25. En kullanışlı boyutlar genellikle 50 x 50 cm'dir 5.
- Malzeme: Keten, pamuklu veya tericoton kumaşlardan yapılır 25.
- Özellikler: Emicilik, tutuculuk ve kolay temizlenebilirlik gibi özelliklere sahip olmalıdır 25.
- Renk ve Desen: Masa örtüsü ve salonun diğer tefrişi ile uyumlu olmalıdır 13. Beyaz renk ağırlıklı olarak tercih edilse de, açık tonlarda renkli peçeteler de kullanılabilir 25.
- Kullanım: Yemek peçeteleri, misafirlerin öğle ve akşam yemeklerinde kullanılır 25.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: