Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sarımsağın hangi çeşidinin probiyotik olduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, probiyotik içeren bazı besinler şunlardır:
- Yoğurt ve kefir 124. Fermente gıdalar olan yoğurt ve kefir, bağırsak sağlığını destekleyen probiyotikler içerir 124.
- Turşu ve boza 45. Fermente gıdalar olan turşu ve boza, sağlıklı bağırsak bakterilerini destekler 45.
- Ekşi mayalı ekmek 4. Doğal fermantasyon süreciyle üretilen ekşi mayalı ekmek, bağırsak florasını destekleyen probiyotikler içerir 4.
- Peynir 4. Mozzarella, cheddar ve gouda gibi bazı peynir çeşitleri, doğal fermantasyon süreci ile üretilir ve probiyotik barındırır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: