• Buradasın

    Svata ceviche ne anlatıyor?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    "Svatá Ctverice" (Kutsal Dörtlü), uzun süreli evliliklerin getirdiği yorgunluk ve monotonluğun, çiftlerin sadakatini nasıl etkilediğini anlatan bir Çek komedi filmidir 123.
    Filmin hikayesi: Ondra ve Vitek, aynı elektrik şirketinde çalışan ve yan komşu olan iki orta yaşlı arkadaştır 123. Uzun yıllar evli olan bu arkadaşlar, bir tatil sırasında eşleriyle birlikte tropik bir adaya giderler 23. Adada, cinsel hayatlarını renklendirmek için eşlerini değiştirmeyi düşünürler 23. Ancak bu düşünce, dini inançları nedeniyle Marie için zorlayıcı olur 2.
    Film, sinema tabularını zorlayan diyaloglar, çıplak oyunculuk performansları ve cesur seks sahneleriyle dikkat çeker 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Ceviche hangi balıktan yapılır?

    Ceviche yemeği genellikle levrek veya somon balığından yapılır.

    Ceviche nasıl yapılır?

    Ceviche yapımı için gerekli malzemeler: 2 adet levrek veya somon (derisi alınmış fileto); 1 lime suyu; 1 limon suyu; 5-6 adet frenk soğanı; 1 chilli biberi; 1/2 kapya biber; 1/2 kırmızı biber; 1 adet avokado; 1 adet mango; 1 yemek kaşığı zeytinyağı; Yarım limon suyu; Tuz ve karabiber. Yapılışı: 1. Fileto halinde alınan levrekleri küçük parçalara bölün. 2. Bir kasenin içerisine limon, lime suyu ve levrekleri alın. 3. Levreği limon suyu ile marine ettikten sonra üzerini kapatarak 1 saat buzdolabında dinlendirin. 4. Limon suyu ile pişen levreğin suyunu süzün. 5. Bu esnada mango, biber, soğan ve avokadoyu küp küp doğrayın. 6. Maydanoz ve frenk soğanını da ince ince kıydıktan sonra diğer malzemeler ile karıştırın. 7. Karışımın içerisine levrek, zeytinyağı ve limon suyunu ilave ederek malzemeleri özdeşleşinceye kadar harmanlayın. 8. Karışıma tuz ve karabiber ekleyerek servis edebilirsiniz.

    Ceviche içinde ne var?

    Ceviche içinde genellikle şu malzemeler bulunur: Balık veya kabuklu deniz ürünleri: Levrek, somon, karides gibi. Turunçgiller: Limon, lime veya portakal suyu. Soğan ve biber: Genellikle acı biber ve kırmızı biber. Otlar: Kişniş gibi. Ayrıca, avokado, domates, mısır ve tatlı patates gibi ek malzemeler de kullanılabilir.