Buradasın
Yemekhane yağ tutucu nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemekhane yağ tutucusu aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Kapasite: Yemekhanenin günlük yağlı su miktarına uygun kapasitede olmalıdır 2.
- Malzeme: Paslanmaz çelik, polietilen veya beton gibi dayanıklı malzemelerden üretilmelidir 23.
- Tasarım: Seperatör mantığına göre tasarlanmalı, giriş kısmında katı atık sepeti bulunmalıdır 1.
- Çalışma Prensibi: Suyun içindeki yağ daha hafif olduğu için ayrılarak yüzeye çıkar ve bir haznede birikirken, arındırılmış su sistemin diğer çıkışından tahliye edilmelidir 2.
- Bakım: Düzenli olarak bakım yapılmalı, katı atık sepeti ve orta bölmede biriken yağ periyodik olarak temizlenmelidir 15.
Yağ tutucunun kurulumu ve montajı için profesyonel bir ekibe başvurulmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: