Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Peynir ambalajı üretimi için çeşitli yöntemler ve malzemeler kullanılmaktadır:
- Vakumlu plastik ambalajlar 2. Bu ambalajlar, çok katlı bariyerler içerir ve ürünlerin hava ile temasını engelleyerek bozulmayı azaltır 2.
- Doypack torbalar 2. Aç-kapa özelliğine sahip olan bu vakumlu torbalar, peynirin sıcak ve soğuk hava basınçlarından etkilenmesini önler 2.
- Metal veya plastik kutular 3. Sert ve yarı sert peynirlerin ambalajlanmasında kullanılır 3.
- Alüminyum folyolar ve kağıtlar 3. Laklı veya laksız, plastik esaslı materyallerle kaplanmış veya kaplanmamış şekillerde kullanılabilir 3.
- Mumlama 3. Peynire temiz bir görünüm vermek ve su kaybını önlemek için kullanılır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: