Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Doğal sirkenin anlaşılmasını sağlayan bazı özellikler şunlardır:
- Koku ve Tat: Doğal sirke, keskin ve güçlü bir kokuya sahip değildir, daha hafif bir tada sahiptir ve kullanılan meyvenin doğal aromasını taşır 12.
- Tortu: Sirke şişesinin alt bölümünde tortu oluşması, sirkenin doğal olduğunu gösterir 14. Parlak, berrak ve tortusuz sirkeler doğal değildir.
- Çalkalandığında: Sirke şişesi çalkalandığında bulanıklaşıyorsa veya köpükler oluşuyorsa, bu doğal yollarla elde edildiğini gösterir 12.
- Etiket Bilgileri: Sirkenin etiketinde sadece meyve ve su yazması, katkı maddesi içermediğini ve doğal olduğunu belirtir 2.
- Son Kullanma Tarihi: Doğal organik sirkenin son kullanma tarihi yoktur 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: