Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gıda imalatı, NACE Rev 2 koduna göre 10. Gıda ürünlerinin imalatı başlığı altında sınıflandırılır 2.
Bazı NACE kodları ve tanımları:
- 10.1: Etin işlenmesi ve saklanması ile et ürünlerinin imalatı 2.
- 10.2: Balık, kabuklu deniz hayvanları ve yumuşakçaların işlenmesi ve saklanması 2.
- 10.39: Sebze ve meyvelerin işlenmesi ve saklanması 13.
- 10.51: Süt ve süt ürünlerinin imalatı 13.
- 10.52: Dondurma imalatı 13.
- 10.85: Hazır yemek imalatı 15.
- 10.86: Bebek ve çocukların beslenmesinde kullanılan müstahzarların imalatı 15.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: