• Buradasın

    May hido silajlık mı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, May Hido silajlık bir mısır tohumudur 135.
    FAO 700 (120 CRM) olgunlaşma grubunda olan bu tohumun silajlık olarak olgunlaşma gün sayısı 100-110 gündür 135.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    May ne için kullanılır?

    İngilizcede "may" kip belirtecinin kullanım alanlarından bazıları şunlardır: Kibarca izin alma/izin verme. Olasılık. Zıtlık belirtme. Edebi ve bilimsel dil. Ayrıca, "may" ile olumlu, olumsuz ve soru cümleleri kurulabilir.

    Silaj nedir ne işe yarar?

    Silaj, sığır, koyun ve keçi gibi geviş getiren memeli hayvanların yem ihtiyacını karşılayan, yüksek nem içeren fermente edilmiş bir yemdir. Silajın bazı işlevleri: Besin kaynağı: Kış aylarında yeşil ve sulu yemlerin bulunmadığı dönemlerde hayvanların besin ihtiyacını karşılar. Besin maddesi kaybı azlığı: Güneşte kurutma yöntemlerine göre daha az besin maddesi kaybı olur. Depolama kolaylığı: Daha az alanda daha fazla besin maddesi depolanmasını sağlar. Maliyet etkinliği: Diğer yemlere göre daha ucuza mal olur. Toksik madde azalması: Bazı bitkilerde yer alan toksik maddelerin azalmasını sağlar.

    May hido silajlık mısır tohumu ne zaman ekilir?

    May Hido silajlık mısır tohumu, ana ürün olarak ekildiğinde genellikle Mart, Nisan veya Mayıs aylarında ekilir. Mısır ekimi için en uygun zaman, toprak sıcaklığının en az 10-12°C olduğu ilkbahar aylarıdır.