• Buradasın

    Sosyal etkinlik belgesi e-okula ne zaman işlenir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Sosyal etkinlik belgesi, e-Okul sistemine etkinlik tamamlandığında işlenir 25.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    E-okula rapor nasıl işlenir?
    E-okula rapor işlemek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. E-okul sistemine giriş yapın ve "Öğrenci İşlemleri" sekmesine tıklayın. 2. Öğrenci arama bölümüne öğrencinin bilgilerini yazarak öğrenciyi bulun. 3. Altta gelen öğrenci isminin yanındaki dosya işaretine tıklayın. 4. Sol taraftaki sekmelerden "Özürlü Devamsızlık" bölümünü seçin. 5. Açılan ekranda sırasıyla nedeni, tarihi, süresi ve açıklama bölümlerini doldurun. 6. En son olarak "kaydet" butonuna tıklayın. Alternatif olarak, e-okulda gelişim raporu işlemek için şu adımları izleyebilirsiniz: 1. https://e-okul.meb.gov.tr/logineOkul.aspx adresinden sisteme girin. 2. Anasayfada sol taraftan "kurum işlemleri"ne, oradan "not işlemleri"ne ve ardından "anaokulu gelişim raporu"na tıklayın. 3. Gelişim raporu bilgi girişi sayfası açılacak, buradan sınıfı/şubeyi seçip "kaydet" butonuna tıklayarak raporu kaydedin.
    E-okula rapor nasıl işlenir?
    E-okul sosyal etkinlik onayı ne zaman yapılır?
    E-okul sosyal etkinlik onayı, eğitim ve öğretim yılı içerisinde eylül ayında sosyal etkinlikler kurulu tarafından yapılır.
    E-okul sosyal etkinlik onayı ne zaman yapılır?
    E-okul sosyal etkinlik girişi nasıl yapılır?
    E-Okul'da sosyal etkinlik girişi yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. E-Okul sistemine giriş yapın. 2. Sol menüden "Sosyal Etkinlikler" sekmesine tıklayın. 3. "Sosyal Etkinlik Girişi" butonuna tıklayın. 4. Açılan ekranda etkinliğe ait bilgileri girin (etkinlik adı, tarihi, süresi, türü, kategorisi, yeri, düzenleyicisi vb.). 5. "Kaydet" butonuna tıklayın. Sosyal etkinlik girişi, etkinliğe rehberlik yapan öğretmen veya öğretmenler tarafından yapılır.
    E-okul sosyal etkinlik girişi nasıl yapılır?
    E okul sosyal etkinlikler kaç tane girilir?
    E-Okul Sosyal Etkinlikler Modülü'nde beş ana kategoride sosyal etkinlik girişi yapılabilir: bilimsel, sportif, sanatsal, kültürel ve toplum hizmeti çalışmaları.
    E okul sosyal etkinlikler kaç tane girilir?
    E-okul dönem sonu katılım belgesi nasıl alınır?
    E-okul üzerinden dönem sonu katılım belgesi almak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. E-okula giriş yapmak: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan e-Devlet kapısı veya e-Okul mobil uygulaması üzerinden giriş yapılmalıdır. 2. Öğrenci bilgilerini girmek: Ana sayfada "Öğrenci Bilgilendirme Sistemi" bölümüne gidip, öğrenci adı ve şifre girilerek "Giriş" butonuna tıklanmalıdır. 3. Belge talebini oluşturmak: Ana sayfada "Belge Talebi" bölümüne gidilip, "Öğrenci Belgesi" seçeneği seçilmelidir. 4. Belgeyi indirmek veya yazdırmak: Talep tamamlandıktan sonra belge ekranda görünecek ve "Yazdır" veya "İndir" butonlarına tıklanarak belge indirilebilir veya yazdırılabilir. Ayrıca, geçmiş dönemlere ait katılım belgelerini almak için e-Okul sistemindeki "Raporlama" bölümünden "Öğrenim Belgesi (Ek1) Geçmiş Dönemler" menüsünü kullanmak mümkündür.
    E-okul dönem sonu katılım belgesi nasıl alınır?
    Sosyal etkinlikler 1. dönem raporu ne zaman verilir?
    Sosyal etkinlikler 1. dönem raporu, her iki dönemde de hazırlanır ve sunulur. Dolayısıyla, 1. dönem raporu Ekim ayından itibaren verilebilir.
    Sosyal etkinlikler 1. dönem raporu ne zaman verilir?
    E-okul yıl sonu iş ve işlemleri nasıl yapılır?
    E-okul yıl sonu iş ve işlemleri şu şekilde yapılır: 1. Yazılı, sözlü ve proje notlarının girilmesi: Dönem sonu notları e-okula işlenir. 2. Karne görüşlerinin doldurulması: Sınıf öğretmenleri ve sınıf rehber öğretmenleri, e-okulda karne öğretmen görüşü kısmını doldurur. 3. Davranış notlarının girilmesi: 1.-5. sınıflar için tüm dersler, 6.-8. sınıflar için ise her ders için ayrı ayrı davranış notları girilir. 4. Kitap bilgilerinin girilmesi: Öğrencilerin okuduğu kitaplar sınıf kitaplığına eklenerek e-okula kaydedilir. 5. Proje ve ders içi katılım çizelgelerinin hazırlanması: Çizelgeler hazırlanarak idareye teslim edilir. 6. Zümre ve şube öğretmenler kurulu toplantı tutanakları: Toplantı tutanakları düzenlenip idareye sunulur. 7. Rehberlik faaliyet raporları ve kulüp çalışmaları: Raporlar hazırlanarak idareye teslim edilir. 8. Ders kesim raporları: Her ders için ders kesim raporları hazırlanır. 9. Yetiştirme kursu raporları: Kurs raporları hazırlanarak idareye teslim edilir. 10. Ders defterlerindeki eksikliklerin tamamlanması: Defterlerdeki eksiklikler doldurulur.
    E-okul yıl sonu iş ve işlemleri nasıl yapılır?