• Buradasın

    Anadolu İSG eğitimi ne zaman başlıyor?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Anadolu Üniversitesi'nin İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimi kayıtları 3 Şubat 2025 tarihinde başlamaktadır 12.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    İSG sınavları yılda kaç kez yapılır?
    İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) sınavları yılda iki kez yapılır.
    İSG sınavları yılda kaç kez yapılır?
    6331'e göre İSG eğitimi kaç saat olmalı?
    6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'na göre, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimi süreleri iş yerinin tehlike sınıfına göre değişmektedir: - Az tehlikeli iş yerlerinde çalışanlar için en az 8 saat eğitim verilmelidir. - Tehlikeli iş yerlerinde bu süre en az 12 saat olarak belirlenmiştir. - Çok tehlikeli iş yerlerinde ise en az 16 saat eğitim gerekmektedir.
    6331'e göre İSG eğitimi kaç saat olmalı?
    Anadolu Üni İSG kaç yıllık?
    Anadolu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) programı 2 yıllık bir önlisans programıdır.
    Anadolu Üni İSG kaç yıllık?
    Anadolu üniversitesi İSG uzaktan eğitim var mı?
    Evet, Anadolu Üniversitesi'nde iş sağlığı ve güvenliği (İSG) konusunda uzaktan eğitim imkanı bulunmaktadır. Anadolu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ANADOLUSEM), işveren ve işveren vekilleri için iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri eğitim programı sunmaktadır ve bu eğitim çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilmektedir.
    Anadolu üniversitesi İSG uzaktan eğitim var mı?
    Anadolu Üni İSG sertifikası kaç yıl geçerli?
    Anadolu Üniversitesi'nden alınan İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) sertifikasının geçerlilik süresi 5 yıldır.
    Anadolu Üni İSG sertifikası kaç yıl geçerli?
    Anadolu Üniversitesi İSG dersleri nelerdir?
    Anadolu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) bölümünde aşağıdaki dersler verilmektedir: 1. Yarıyıl (Güz Dönemi): - Hukukun Temel Kavramları; - Temel İlk Yardım Bilgisi; - İş Sağlığı ve Güvenliğinin Temelleri; - Bireysel İş Hukuku; - İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı. 2. Yarıyıl (Bahar Dönemi): - Çalışma Hayatında Bilişim, Belge Yönetimi; - Çevre Sağlığı ve Güvenliği; - Afet, Acil Durum ve Endüstriyel Kazalarda İş Sağlığı ve Güvenliği; - Temel Yangın Güvenliği; - Tehlikeli Madde Taşımacılığı ve Güvenliği. 3. Yarıyıl (Güz Dönemi): - Yönetim Sistemleri ve Risk Yönetimi; - İş Hijyeni ve Ergonomi; - İş Sağlığı ve Güvenliği Donanımları ve Ölçme Teknikleri; - İş Yaşamında Risk Etmenleri ve Yönetimsel Faktörler; - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I; - Türk Dili I. 4. Yarıyıl (Bahar Dönemi): - Sektörel İş Sağlığı ve Güvenliği; - Maden, Metal ve İnşaat Sektörlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği; - İş Sağlığı Yönetimi; - Kimya ve Biyoloji Sektörlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği; - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II; - Türk Dili II.
    Anadolu Üniversitesi İSG dersleri nelerdir?
    İSG eğitimi kaç yılda bir yenilenir?
    İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimi, işyerinin tehlike sınıfına göre farklı periyotlarda yenilenir: Az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde 3 yılda en az bir defa ve 8 saat olarak yenilenir. Tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde 2 yılda en az bir defa ve 12 saat olarak yenilenir. Çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde yılda en az bir defa ve 16 saat olarak yenilenir.
    İSG eğitimi kaç yılda bir yenilenir?