Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu videoda bir kişi, BT şirketindeki staj deneyimlerini anlatıyor. Konuşmacı, 2003 yılında üniversiteye başlayıp 7 yıl sonra mezun olmuş bir öğrencidir.
- Konuşmacı, üniversiteden mezun olmadan önce BT'de pazarlama departmanında yaklaşık iki yıl staj yapmış, ardından satın alma departmanında bir yıl daha staj yapmıştır. Bu deneyimler sayesinde BT ile tanışmış ve hayatında büyük bir değişiklik yaratmıştır. Video, konuşmacının staj deneyimlerini ve bu deneyimlerin onun kariyerine etkisini anlatmaktadır.
- 00:05BT ile Staj Deneyimi
- Konuşmacı, üniversiteden mezun olmadan önce BT ile tanıştığını belirtiyor.
- Yaklaşık iki yıl boyunca BT'nin pazarlama departmanında staj yapan konuşmacı, sonrasında satın alma departmanında da staj yapma fırsatını bulmuş.
- Pazarlama stajı bittikten sonra satın alma departmanında bir pozisyon için başvurmuş ve kabul almış.
- 00:39Öğrencilik ve Staj Deneyimi
- Konuşmacı, staj yaparken hala öğrencisi olduğunu ve öğrenciliğinin uzun sürdüğünü belirtiyor.
- 2003 yılında üniversiteye başlayan konuşmacı, yedi yılda mezun olmuş.
- Staj yaparak okuldaki dersleri arka planda bırakmış olsa da, bu deneyimler için çok iyi olmuş ve BT ile tanışmanın hayatı için büyük bir değişiklik yarattığını ifade ediyor.