Albemarle Fizz yapmak için gerekli malzemeler: 3 taze ahududu; 45 ml Hayman's London Dry cin; 22,5 ml taze sıkılmış limon suyu; 15 ml zengin şeker şurubu (2 şeker: 1 su, 65,0°Brix); 15 ml yumurta beyazı; 80 ml Thomas Henry soda suyu. Hazırlanışı: 1. Bir Highball (maksimum 300 ml) bardağı seçip önceden soğutun. 2. Ahududuları şişleyerek garnitür hazırlayın. 3. İlk 5 malzemeyi buzla birlikte çalkalayın ve çalkalayıcıya süzün (ahududuları ezmeyin). 4. Buzsuz olarak tekrar çalkalayın (emülsiyon elde etmek için). 5. Çalkalayıcının içindekilerin yarısını soğutulmuş bardağa süzün (bardakta buz olmamalıdır). 6. Soda suyunun yarısını bardağa dökün. 7. Çalkalayıcının içindekilerin geri kalanını bardağa süzün. 8. Beyaz köpüklü kafa net bir çizgi oluşturana kadar bekleyin ve kalan soda suyunu ekleyin. 9. Ahududularla süsleyin. Alternatif tarif: Yumurta beyazı olmadan, 1934 tarihli orijinal tarife göre: 60 ml cin; 22,5 ml limon suyu; 7,5 ml şeker şurubu; 5 ml ahududu şurubu; 45 ml soda suyu. Çalkalama ve karıştırma: Buzlu bir çalkalayıcıda ilk 4 malzemeyi karıştırın ve buzlu bir highball bardağa süzün.