Buradasın
Zencefil kurabiyesi sert olmaması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Zencefil kurabiyesinin sert olmaması için şu adımlar izlenebilir:
- Unu azar azar ekleyin 14. Fazla un, kurabiyenin sertleşmesine neden olabilir 14.
- Tereyağını oda sıcaklığında kullanın 14. Soğuk tereyağı hamurun sertleşmesine yol açabilir 14.
- Fırın sıcaklığını kontrol edin 1. Kurabiyeler, hamurun yapısına ve kalınlığına bağlı olarak 160-170 veya 180 derecede pişirilmelidir 1.
- Kurabiyeleri fazla pişirmeyin 13. Fırından ilk çıktığında yumuşak olan kurabiyeler, soğudukça sertleşir 13.
- Dinlendirin 13. Kurabiyeler, fırından alındıktan sonra bir gün kadar hava almayan bir ortamda dinlendirilebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: