Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yumurta çırpıcı (çırpma teli) elle kullanmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekir:
- Çırpıcıyı malzemenin bulunduğu kabın içine yerleştirin 4.
- Çırpıcıyı hızlı ve düzgün bir şekilde hareket ettirerek malzemeyi çırpın 4.
Yumurta akı çırparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır:
- Çırpma kabı ve diğer ekipmanlar temiz ve kuru olmalıdır 1. Küçük bir su damlası bile yapıyı bozabilir 1.
- Çırpma işleminde elektrikli el çırpıcısı kullanılırsa daha iyi sonuç alınır 1.
- Çırpma işlemi sırasında yumurta akının içine hava girerek baloncuklar oluşmasını ve köpük köpük kabarmasını sağlar 1.
- Kar haline getirilmiş yumurta akı, diğer malzemelere genellikle en son eklenir ve spatula ile yavaşça karıştırılarak eklenir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: