Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yoğurt en hızlı şekilde yedirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Taze yoğurt ve süzgeç veya ince bir bez hazırlayın 1.
- Süzgeci bir kap veya çukur bir tabak üzerine yerleştirin 1.
- Yoğurdu süzgecin içine dökün ve eşit şekilde dağıtın 1.
- Yoğurdun üzerine ağır bir şey koyarak içindeki sıvının daha hızlı akmasını sağlayın (örneğin, bir tabak veya ağırlık) 1.
- Süzgeçteki yoğurdu en az 30 dakika bekletin, daha yoğun bir kıvam isterseniz 1-2 saat bekleyebilirsiniz 1.
- Yoğurdu kontrol edin ve istediğiniz kıvama ulaştıysa süzgeçten alıp kullanmaya hazır hale getirin 1.
Ayrıca, ev yapımı yoğurt kullanarak da yoğurdu daha hızlı yedirebilirsiniz 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: