Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yılbaşında en çok tüketilen kuruyemişler arasında şunlar bulunur:
- Yer fıstığı 125. Kavrulmuş, kabuksuz, tuzlu veya tuzsuz türleri tercih edilir 15.
- Antep fıstığı 125. Hem tatlılarda hem de yemeklerde kullanılır 25.
- Fındık 125. Kabuklu, tuzlu, çiğ veya kavrulmuş olarak tüketilir 15.
- Badem 125. Atıştırmalık olarak veya yemek ve tatlı tariflerinde kullanılır 25.
- Kaju 15. Özel gün sofralarına yakışan bir kuruyemiş türüdür 5.
- Ay çekirdeği 15. Tuzlu veya tuzsuz olarak tercih edilir 5.
- Leblebi 15. Kavrulmuş, baharatlı ve beyaz türleri bulunur 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: