Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yılbaşı sofrasında ikram edilebilecek bazı lezzetler şunlardır:
Başlangıçlar: Zeytinyağlı yaprak sarma, mini kanepe çeşitleri, mercimek çorbası veya kestaneli kremalı çorba 12.
Ana yemek: Hindi dolması, iç pilavla doldurulmuş nar gibi kızarmış hindi, kuzu tandır veya nar soslu tavuk gibi et yemekleri 12.
Tatlı ve ikramlar: Trileçe, cheesecake, sufle, baklava veya şekerpare gibi tatlılar; humus, haydari ve babagannuş gibi mezeler 12.
Atıştırmalıklar: Cips ve çeşitli dip soslar, peynir ve zeytin tabağı 1.
İçecekler: Kokteyller, alkolsüz seçenekler olarak meyve kokteylleri veya sıcak çikolata, Türk kahvesi veya bitki çayları 12.
Yılbaşı sofrası hazırlarken, misafirlerin damak zevkine ve özel beslenme ihtiyaçlarına göre çeşitlilik sağlamak önemlidir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: