Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yılbaşı için yapabileceğiniz bazı mezeler şunlardır:
- Haydari: Süzme yoğurt, sarımsak, zeytinyağı ve kuru nane ile hazırlanan klasik bir Türk mezesi 13.
- Humus: Nohut püresi, tahin, limon suyu ve zeytinyağı ile yapılan, üzerine taze nane veya ceviz eklenebilen bir meze 25.
- Şakşuka: Patlıcan, yeşil biber, domates ve sarımsak ile hazırlanan, soğuk olarak servis edilen bir meze 13.
- Zeytinyağlı Fava: Kuru bakla püresi, zeytinyağı, limon suyu ve baharatlarla hazırlanan şık bir meze 15.
- Atom: Süzme yoğurt, kırmızı pul biber ve zeytinyağlı sos ile servis edilen bir meze 1.
Ayrıca, kısır, peynir topları, közlenmiş patlıcan salatası ve midye pilaki gibi farklı meze seçenekleri de değerlendirilebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: