Yerli Malı Tacı Yapımı İçin Gerekli Malzemeler: karton; makas; boya; yapıştırıcı; desenli kağıt; renkli karton; keçe; boncuk; tül ve diğer süsleme malzemeleri. Yerli Malı Tacı Yapımı Aşamaları: 1. Kartondan taç kalıbı çıkarın. 2. Taç kalıbını kestikten sonra boyayın. 3. Taç kuruduktan sonra, desenli kağıt, renkli karton, keçe veya diğer süsleme malzemeleri ile süsleyin. 4. Taç hazır olduktan sonra, boncuk, tül gibi diğer süsleme malzemeleri ile de süsleyin. Ayrıca, meyve ve sebze temalı bir yerli malı tacı yapmak için şu adımları izleyebilirsiniz: 1. Kartonun üzerine meyveleri istediğiniz şekli vererek zımba veya yapıştırıcı yardımıyla yapıştırın. 2. Üzüm, elma, kiraz, portakal gibi meyveleri kullanabilirsiniz.