• Buradasın

    Yakisoba ve yokisoba aynı mı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A sizzling hot iron griddle holds two separate piles of golden-brown fried noodles—one with shrimp, pork, and mixed vegetables glazed in a dark sauce, and the other topped with a sunny-side-up egg and thick, flat noodles drizzled with a glossy Worcestershire-based sauce.
    Yakisoba ve yokisoba aynı değildir.
    Yakisoba, Japon mutfağında kızarmış karabuğday eriştesi anlamına gelir 23. İlk kez 20. yüzyılın başlarında Japonya'da ortaya çıkmıştır 23.
    Yokisoba hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.
    Bu nedenle, "yokisoba" terimi muhtemelen bir yazım hatası veya yanlış anlama sonucu ortaya çıkmıştır.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Yokisoba nasıl yapılır?

    Yokisoba yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 100-120 gram tavuk göğsü (pişmiş ağırlık) - 1 kare Çin eriştesi (noodle) - 1 su bardağı brokoli - 1 adet kırmızı biber - 2 yemek kaşığı soya sosu - Susam Hazırlanışı: 1. Tavuk göğsünü küp küp doğrayıp yağsız tavada çok az su ile pişirin. 2. Sulandırıp eklediğiniz soya sosu tüm tavukların çevresini kaplayıp karamelize edene kadar tavada çevirin. 3. Haşladığınız noodle, brokoli ve çiğ halde jülyen doğradığınız kırmızıbiberi ekleyip hızlıca malzemeleri tavada çevirin. 4. Servis etmeden önce üzerine susam serpiştirin. Ayrıca, yakisoba tarifi için farklı malzemeler ve soslar da kullanılabilir.