Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yağlı kağıt ve pişirme kağıdı aynı ürünlerdir, halk arasında pişirme kağıdı "yağlı kağıt" veya "fırın kağıdı" olarak da bilinir 125.
Ancak, bu kağıtların kullanım amaçları ve ısı toleransları farklıdır:
- Kullanım amacı: Yağlı kağıt, yağlı ve nemli yiyecekleri sarmak için idealdir 34. Pişirme kağıdı ise, yiyeceklerinin fırın tepsilerine yapışmasını önlemek için kullanılır 134.
- Isı toleransı: Yağlı kağıt, 80 °C'ye kadar sıcaklıklara dayanabilir 1. Pişirme kağıdı ise 220 °C'ye kadar yüksek sıcaklıklara dayanabilir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: