Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Uludağ Kebapçısı'nın pahalı olmasının birkaç nedeni vardır:
- Kullanılan Et Kalitesi: Uludağ Kebapçısı, özellikle mandanın sırtından çıkarılan et kullanarak iskender kebabı yapar ve bu da maliyeti artırır 2.
- Tereyağı Kullanımı: Kebapçıda kullanılan tereyağı, halis mulis tereyağıdır 2.
- Restoranın Konumu ve Manzarası: Florya'daki restoranın deniz kenarında ve Tarihi Atatürk Deniz Köşkü’nün hemen yanıbaşında olması, maliyeti etkileyen faktörlerden biridir 1.
- Özel Siparişler: Bazı menü öğelerinin sipariş üzerine hazırlanması ve özel soslar kullanılması da fiyatları yükseltir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: