Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Trombosit seviyesini artıran bazı yiyecekler:
- Bal kabağı 24. Aminoasitler ve vitaminler açısından zengindir, kan trombosit miktarını artırır 24.
- Turunçgiller 24. Yüksek orandaki C vitamini sayesinde trombosit miktarında artış sağlayabilir 24.
- Hint Bektaşi üzümü 24. A vitamini ve C vitamini içeriği ile trombosit yapımını destekler 24.
- Aloe vera 14. Antioksidan özelliklere sahip olup, trombosit oluşumunu hızlandırır 14.
- Ispanak 24. Yüksek protein ve K vitamini içeriği ile trombosit oluşumunda önemlidir 24.
- Papaya 24. İç kısmı ve yaprakları trombosit seviyesinin artırılmasına faydalıdır 24.
- Pancar 24. K, A ve C vitamini açısından zengin olup, trombosit sentezini artırır ve güçlenmelerini destekler 24.
- Antep fıstığı 24.
- Yeşil mercimek 24.
Beslenme düzeninizi değiştirmeden önce bir doktora danışmanız önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: