Toffee Nut Latte Tarifi: Malzemeler: 2 shot espresso (60 ml); 120 ml köpürtülmüş süt; 2-3 yemek kaşığı toffee nut şurubu (35 ml); Krem şanti ve fındık parçacıkları (isteğe bağlı). Hazırlanışı: 1. Espresso Hazırlama: Eğer evde espresso makineniz yoksa, yoğun kahve demleyebilirsiniz. 2. Şurup ve Süt Ekleme: 35 ml toffee nut şurubunu bardağa alın ve üzerine 120 ml köpürtülmüş sıcak süt dökün. 3. Espresso Ekleme: 2 shot espressoyu ekleyin ve karıştırın. 4. Süsleme: Üzerine krem şanti ve fındık parçacıkları ekleyerek süsleyin. Alternatif Yöntem: Şeker ve Süt Karışımı: Bir su bardağı süt ve 1 tatlı kaşığı şekeri karıştırıp kısık ateşte kaynatın. Şurup Ekleme: Kaynatılmış şekerli süt ile kahve-şurup aromasını birleştirin. Toffee Nut Latte, karamel ve kavrulmuş fındığı andıran bir tada sahiptir.