Buradasın
Tencerede hindi but kaç saatte pişer?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tencerede hindi butun pişme süresi, hindi butun boyutuna bağlı olarak 1,5 ila 2 saat arasında değişmektedir 3.
Hindi butu, zeytinyağı ve baharatlarla ovulduktan sonra buzdolabında en az 2 saat veya bir gece marine edilmesi önerilir 3. Daha sonra, büyük parçalar halinde doğranmış havuç, patates ve soğan gibi sebzelerle birlikte tencereye yerleştirilir 3. Kaynadıktan sonra altı kısılan tencere, yaklaşık 1,5 ila 2 saat kısık ateşte pişirilir 3.
Hindi butun tam olarak pişip pişmediğini anlamak için çatal batırılabilir; et kolayca dağılıyorsa hindi but pişmiştir 3.
Hindi butun tencerede pişme süresi, fırının ısısı ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.
En doğru pişirme süresi için bir yemek uzmanına danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: