Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Açılmamış ambalajlar, üretim tarihinden itibaren 0+4°C’de buzdolabında 40 gün saklanabilir 3. Açıldıktan sonra ise 3 gün içinde tüketilmelidir 3.
Pastörize havyarın açılmamış halde raf ömrü ise yaklaşık 6 aydır 3.
Havyarı buzdolabında saklarken dikkat edilmesi gerekenler:
- Hava almayacak şekilde saklanmalıdır 5. Plastik bir kap veya cam kavanoz kullanılabilir 5.
- Buzdolabının en soğuk kısmında saklanmalıdır 5.
- Dondurulmak istenirse, hava almayacak şekilde plastik bir kap veya cam kavanozda, buzlukta -18 derecenin altında saklanmalıdır 5.
- Çözdürülmek istenirse, buzdolabında çözülmelidir 5. Oda sıcaklığında çözmek, havyarın kalitesini bozabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: