Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk eti yıkandıktan sonra saklama yöntemleri şunlardır:
- Buzdolabında Saklama: Tavuk eti, buzdolabında "+2 derecede" son kullanma tarihine kadar saklanabilir 1. Parçalara ayrılmış tavuk eti için bu süre 9 aya kadar çıkabilir 2.
- Derin Dondurucuda Saklama: Donmuş tavuk eti, derin dondurucuda (-18 °C) altı ay süreyle saklanabilir 1. Dondurucuya koymadan önce tavuğu yıkamayın 2.
- Çözdürme: Donmuş tavuk etini çözdürmek için buzdolabının alt bölmesini veya mikrodalga fırının buz çözücüsünü kullanın 3. Oda ısısında çözdürme yapmayın.
- Tekrar Dondurma: Çözdürülmüş tavuk etini tekrar dondurmayın, hemen pişirin ve tüketin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: