Buradasın
Tabouleh sos nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tabouleh sosu için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
- 1 limon veya lime suyu (yaklaşık ¼ cup) 1
- 2-3 diş sarımsak, minced 1
- ¼ cup extra-virgin zeytinyağı 1
- 1 cucumber, peeled, seeded and minced 1
- 1 cup minced fresh flat-leaf parsley 1
- Freshly ground black pepper to taste 1
- ¼ cup crumbled feta cheese (optional) 1
Yapılışı:
- Suyu kaynatın ve içine bulguru ve tuzu ekleyin 12.
- Kaynadıktan sonra ateşi kapatın, örtün ve 30 dakika veya tüm su emilene kadar bekletin 1.
- Limon suyu, sarımsak ve zeytinyağını ekleyip nazikçe karıştırın 1.
- Bulguru bir kaseye aktarın, plastik wrap ile örtün ve en az 1 saat veya 8 saate kadar buzdolabında bekletin 1.
- Servis yapmadan önce salatalık ve maydanozu ekleyin, tuz ve karabiberle tatlandırın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: