Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Suvla Kabatepe Kırmızı şarabı, Cabernet Sauvignon, Merlot ve Öküzgözü üzümlerinden üretilen bir karışımdır 1.
Özellikleri:
- Renk: Açık lal rengi 1.
- Burunda: Kırmızı ve siyah orman meyveleri, böğürtlen, yaban mersini, vişne ve kiraz çağrışımları 1.
- Damak: Sek, orta altı gövdeli, orta altı tanenli, orta asiditeli ve orta alkollü 1.
- Bitim: Kısa orta bitimli 1.
- Servis sıcaklığı: İdeal olarak 14-15 derece 1.
Ayrıca, meyvemsi ve baharatsı yapısıyla rahat içimli ve hafif gövdeli bir sofra şarabı olarak da tanımlanmaktadır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: