Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Staub enginar tencere, döküm demir malzemesi sayesinde lezzetli ve aromatik yemeklerin hazırlanmasında kullanılır 12.
Bu tencerenin özellikleri şunlardır:
- Isıyı iyi tutma, iletme ve eşit dağıtma yeteneği, yemeklerin kendi suyunda pişmesini sağlar ve enerjiden tasarruf eder 12.
- İndüksiyon ve fırın dahil tüm ısı kaynaklarıyla uyumluluk 12.
- 4 kişilik ana yemek veya 6-8 kişilik çorba hazırlama kapasitesi (22 cm çap, 3 litre iç hacim) 12.
- Göz alıcı enginar şekli ile masada ve mutfakta estetik bir görünüm sunar 12.
- Bulaşık makinesinde yıkanabilir, ancak uzun süreli kullanım için elde yıkanması tavsiye edilir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: