Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sotenin içine konabilecek malzemeler, ev hanımlarının tercihine göre çeşitlilik gösterebilir. İşte bazı öneriler:
- Sebzeler: Soğan, biber, domates, sarımsak, maydanoz, dereotu gibi sebzeler soteye lezzet katar 14.
- Yağlar: Tereyağı, sıvı yağ veya zeytinyağı gibi yağlar sotenin kıvamını ve tadını etkiler 14.
- Baharatlar: Tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, nane, pul biber gibi baharatlar kullanılabilir 14.
- Et ürünleri: Tavuk, et, sucuk, pastırma gibi et ürünleri eklenerek sote daha doyurucu hale getirilebilir 1.
Ayrıca, mantar sote yaparken krema ve peynir gibi malzemeler de eklenerek farklı tatlar elde edilebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: