Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Skirt eti pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Hazırlık: Etek bifteğini kağıt havlu ile kurulayın ve her iki tarafını da tuz ve karabiberle baharatlayın 13.
- Dinlendirme: Etek bifteğini oda sıcaklığında 15 dakika bekletin 1.
- Tavayı ısıtma: Yüksek ateşte bir döküm tavayı ısıtın 23.
- Pişirme: Tavaya biraz zeytinyağı sürün ve bifteği yerleştirin. İlk tarafı 2-3 dakika, diğer tarafı da aynı süre pişirin 13. Etin iç kısmının orta-az pişmiş olması için bu süre yeterlidir 2.
- Dinlendirme: Pişen bifteği tavadan alın ve 10 dakika dinlendirin 1.
- Dilime: Et, dinlendikten sonra liflerine karşı ince dilimler halinde kesin 4.
Etek bifteğinin pişme süresi ve iç sıcaklığı, tercih ettiğiniz pişme seviyesine göre ayarlanabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: