Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Silikomart kruvasan kalıbını kullanmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Hazırlık: Yeni silikon kalıbı ılık su ve hafif bir deterjanla yıkayın ve iyice kurulayın 3. İlk kullanımdan önce kalıbın içini bitkisel yağ ile yağlamak önerilir 3.
- Kalıbı yerleştirme: Kalıbı bir fırın tepsisine, tel ızgaraya veya mikrodalga fırın rafına yerleştirin 34.
- Hamuru dökme: Hazırladığınız kruvasan hamurunu kalıba dökün 2. Hamurun tamamının kalıba eşit şekilde dağıldığından emin olun 2.
- Pişirme: Kalıbı fırına veya mikrodalgaya yerleştirin 3. Silikon kalıplar hem elektrikli hem de gazlı fırınlarda pişirme için kullanılabilir 3.
- Pişirme süresi: Pişirme süresi, silikon malzemenin kalınlığına ve hamurun yapısına bağlı olarak metal kalıplara nazaran biraz daha uzun olabilir 2. Belirtilen pişirme süresinin sonlarına gelindiğinde kruvasanı esnek bir kürdan veya bıçak yardımıyla kontrol edin 2.
- Soğutma ve çıkarma: Pişmiş kruvasanı fırından çıkarıp beş dakika soğumaya bırakın 3. Kalıptan çıkarmak için kalıbı yana yatırın, pişmiş hamur ekstra çaba harcamadan içinden çıkacaktır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: