Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Shichimi togarashi baharatının bazı kullanım alanları:
- Çorbalar: Miso çorbası ve ramen, udon gibi noodle çorbalarına lezzet katar 13.
- Yan yemekler: Avokado tostu, sade pirinç ve patlamış mısır üzerine serpilebilir 3.
- Etler: Yakitori, shabu-shabu ve stir fry gibi yemeklerde kullanılır 13.
- Deniz ürünleri: Ham istiridye veya istiridye gibi deniz ürünlerinin lezzetini artırır 3.
- Diğer kullanımlar: Pirinç kekleri, agemochi ve kavrulmuş pirinç krakerleri gibi pirinç bazlı ürünlerde de kullanılabilir 2.
Shichimi togarashi, genellikle çorba, makarna ve gyūdon gibi yemeklerde kullanılan, Japon mutfağına özgü bir baharat karışımıdır 25.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: