Buradasın
Şeker hamurunun yerine ne kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şeker hamurunun yerine kullanılabilecek bazı alternatifler:
- Hindistan cevizi şekeri 245. Doğal ve düşük glisemik indekse sahip bir tatlandırıcıdır 245.
- Stevia 245. Doğal bir tatlandırıcı olup, sıfır kalori içerir ve tansiyonu dengeleyici etkisi vardır 245.
- Hurma 245. Lif, magnezyum, demir ve vitamin B6 açısından zengindir 245.
- Dut şurubu 35. Dut şurubu, gıdaya özel bir tat verir ve içecek ile tatlılarda kullanılabilir 35.
- Üzüm şekeri 35. Düşük kalorili ve sağlıklı bir alternatiftir, içecekler ve hamur işlerinde kullanılabilir 35.
- Arpa maltı 35. Metabolizma hızını artırır, bağışıklık sistemini güçlendirir ve hamur işlerinde kullanılabilir 35.
Şeker alternatifi kullanmadan önce, özellikle diyabet veya başka sağlık sorunları olan kişilerin, bir uzmana danışmaları önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: