Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sanayi tipi tavalar, kullanım amaçlarına ve malzemelerine göre çeşitli türlere ayrılır. İşte bazı sanayi tipi tava çeşitleri:
- Düz tavalar 3. Makarna sosları ve sote yemekleri için kullanılır 3.
- Izgara tavaları 3. Döküm malzemeden yapılan ızgara tavaları, etin suyunu içinde tutar ve eşit pişmesini sağlar 3.
- Kızartma tavaları 34. Derin ve geniş tabanlı olup, yağın yeterince yüksek olmasına izin verir ve yiyecekleri altın renginde ve çıtır çıtır pişirir 34.
- Krep tavaları 3. İnce ve yapışmaz tavalardır 3.
- Balık tavaları 3. Balık yemekleri yapmak için kullanılır 3.
- Wok tavalar 34. Asya mutfağına özgü, derin ve yuvarlak yapıda olup, sebzeleri, etleri ve diğer malzemeleri hızlı ve homojen bir şekilde pişirmek için kullanılır 34.
- Sahanlar 4. Dökme demir veya çelikten yapılır, et yemekleri, sebzeler ve pilav gibi yemekleri pişirmek ve servis yapmak için kullanılır 4.
- İndüksiyon tavaları 4. İndüksiyon ocaklarda kullanılır, hızlı ısıtma sağlar ve enerji tasarrufu sağlar 4.
- Grill tavaları 4. Izgara izleri oluşturarak et, sebze ve deniz ürünlerini pişirmek için kullanılır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: