Salmagundi yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 185 g (6 oz) ince yeşil fasulye, doğranmış - 2 haşlanmış yumurta, doğranmış - 2 yemek kaşığı doğranmış taze maydanoz - 60 g (2 oz) konserve hamsi, süzülmüş ve doğranmış - Yarım salatalık, doğranmış - 1 yemek kaşığı kıyılmış frenk soğanı - 6 arpacık, doğranmış - 3 domates, çekirdekleri çıkarılmış ve doğranmış - 1 marul, doğranmış - 250 g (8 oz) soğuk pişmiş tavuk, doğranmış - 125 g (4 oz) pişmiş jambon, doğranmış - 250 g (8 oz) pişmiş yeni patates, dilimlenmiş - Küçük bir kavanoz turşu kırmızı lahana, süzülmüş - 1 yemek kaşığı kapari, süzülmüş - 1 miktar salata sosu - Borage veya nasturtium çiçekleri, garnitür için Yapılışı: 1. Fasulyeleri bir tencerede kaynar suda 6-8 dakika pişirin, yumuşayana kadar. 2. Süzün, soğuk su altında durulayın ve keskin bir bıçakla 5 cm (2 inç) uzunluğunda kesin. 3. Bir kasede doğranmış yumurtaları, maydanozu ve hamsiyi karıştırın. 4. İkinci bir kasede salatalık ve frenk soğanını karıştırın. 5. Üçüncü bir kasede arpacık ve domatesleri karıştırın. 6. Doğranmış marul yapraklarını bir servis tabağına yerleştirin. 7. 3 karışımı marul yapraklarının üzerine, doğranmış tavuk, jambon, patates, kırmızı lahana ve yeşil fasulyelerle birlikte kaşıkla koyun. 8. Kaparileri salatanın üzerine serpin, ardından salata sosunu gezdirin. 9. Borage veya nasturtium çiçekleriyle süsleyin ve hemen servis yapın.