Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Salmagundi yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 185 g (6 oz) ince yeşil fasulye, doğranmış 12
- 2 haşlanmış yumurta, doğranmış 12
- 2 yemek kaşığı doğranmış taze maydanoz 12
- 60 g (2 oz) konserve hamsi, süzülmüş ve doğranmış 12
- Yarım salatalık, doğranmış 12
- 1 yemek kaşığı kıyılmış frenk soğanı 12
- 6 arpacık, doğranmış 12
- 3 domates, çekirdekleri çıkarılmış ve doğranmış 12
- 1 marul, doğranmış 12
- 250 g (8 oz) soğuk pişmiş tavuk, doğranmış 12
- 125 g (4 oz) pişmiş jambon, doğranmış 12
- 250 g (8 oz) pişmiş yeni patates, dilimlenmiş 12
- Küçük bir kavanoz turşu kırmızı lahana, süzülmüş 12
- 1 yemek kaşığı kapari, süzülmüş 12
- 1 miktar salata sosu 12
- Borage veya nasturtium çiçekleri, garnitür için 12
Yapılışı:
- Fasulyeleri bir tencerede kaynar suda 6-8 dakika pişirin, yumuşayana kadar 12.
- Süzün, soğuk su altında durulayın ve keskin bir bıçakla 5 cm (2 inç) uzunluğunda kesin 12.
- Bir kasede doğranmış yumurtaları, maydanozu ve hamsiyi karıştırın 12.
- İkinci bir kasede salatalık ve frenk soğanını karıştırın 12.
- Üçüncü bir kasede arpacık ve domatesleri karıştırın 12.
- Doğranmış marul yapraklarını bir servis tabağına yerleştirin 12.
- 3 karışımı marul yapraklarının üzerine, doğranmış tavuk, jambon, patates, kırmızı lahana ve yeşil fasulyelerle birlikte kaşıkla koyun 12.
- Kaparileri salatanın üzerine serpin, ardından salata sosunu gezdirin 12.
- Borage veya nasturtium çiçekleriyle süsleyin ve hemen servis yapın 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: