Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoran market çalışanlarının görevleri, çalıştıkları işletmenin büyüklüğüne ve konseptine göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel olarak şu görevleri yerine getirirler:
- Sipariş alma ve mutfak personeline iletme 3.
- Yiyecek ve içecek servisi yapma 34.
- Masaları temizleme ve düzenleme 34.
- Temel yiyecek hazırlama görevlerini yerine getirme 3.
- Menü panolarını güncelleme 3.
- Nevresim ve çatal bıçak takımı gibi malzemeleri sağlama 3.
Ayrıca, restoran market çalışanları sağlık kurallarına uyarak temiz ve düzenli bir çalışma ortamı sağlamakla da sorumludur 3.
Restoran market çalışanlarının maaşları, deneyim seviyelerine, çalıştıkları restoranın türüne ve restoranın konumuna göre değişir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: