Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoran servis kurallarından bazıları şunlardır:
- Misafir karşılama 1. Misafir kapıda karşılanmalı veya misafiri kapıda karşılayan biri olmalı 1.
- Gülümseme ve hitap 1. Misafire her zaman gülümsenmeli ve çok nazik bir şekilde misafire ismi ile hitap edilmeli 1.
- Masa düzeni 15. Tüm masalardaki kuverlerde eksik olmamalı, standarda tam uyulmalı 1. Kaşık, çatal, tuzluk, peçetelik, tabakların ve bardakların masadaki düzeni temiz ve eksiksiz olmalı 1.
- Menü bilgisi 1. Garson, yemek ve içki menülerini, içeriklerini ve pişirme metotlarını tam bilmeli 1.
- Sipariş ve servis 15. Siparişler olması gerektiği zaman içinde sunulmalı ve sıcaklar sıcak, soğuklar soğuk olarak servis edilmeli 1.
- Hijyen 14. Tüm personel hijyen kurallarına uymalı 1.
- Hesap sunumu 1. Hesabı kim istediyse ona verilmeli ve hesap verirken misafire teşekkür edilmeli 1.
- Boşların toplanması 1. Masadaki boşlar toplanırken diğer misafirlerin duymayacağı şekilde sessizce toplanmalı 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: