Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavada pirzola pişirmek için:
- Döküm veya kalın tabanlı bir tavayı yüksek ateşte ısıtın 3.
- Oda sıcaklığındaki pirzolanın her iki yüzeyini de zeytinyağı, tuz ve karabiberle ovun 3.
- Pirzolaları dikkatlice tavaya yerleştirin ve her iki yüzünü de 3-5 dakika, rengi kahverengileşene kadar mühürleyin 3.
- Pişirme işleminin son iki dakikasında ateşi biraz kısıp tavaya tereyağı, sarımsak ve otları ekleyin 3.
- Tavadan alıp kesme tahtasında dinlendirin 3.
Fırında pirzola pişirmek için:
- Pirzolaları tavada birkaç dakika mühürleyin 1.
- Fırını 200°C'de önceden ısıtın 3.
- Mühürlediğiniz pirzolaları fırın tepsisine alın 3.
- Önceden ısıtılmış fırında orta pişmiş bir sonuç için yaklaşık 10-15 dakika pişirin 3.
- Fırından çıkardıktan sonra üzerine bir parça folyo örterek 10 dakika dinlendirin 3.
Izgarada pirzola pişirmek için:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: