Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pikbest çikolata kullanımı, genellikle kuvertür çikolata olarak adlandırılan ve çeşitli tatlıların yapımında kullanılan çikolata türü için geçerlidir.
Kuvertür çikolata kullanımı adımları:
- Benmari Usulü Eritme: Bir tencereye su koyup altını açın, suyun üzerine ısıya dayanıklı cam bir kap yerleştirin ve içine kuvertür çikolatayı ekleyin 12. Suyun çikolataya temas etmemesine dikkat edin.
- Karıştırma: Orta ateşte, çikolata eriyene kadar ara ara karıştırın 12.
- Kullanım: Erimiş kuvertür çikolatayı kek, kurabiye, pastacı kreması, meyveler veya çikolata fondüsü gibi çeşitli tatlılarda kullanabilirsiniz 13.
Kuvertür çikolata, daha fazla kakao yağı içerdiği için normal çikolatalardan daha katıdır ve rendeleyerek, keserek veya eritilerek tüketilmesi önerilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: