Buradasın
Penne makarna jülyen etle nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Penne makarna jülyen etle pişirmek için gerekli malzemeler:
- 1 paket penne makarna 1;
- 200 gram tavuk göğüs eti 1;
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1;
- 1 tatlı kaşığı tuz 1;
- 2 adet konserve enginar kalbi 1;
- 1 çorba kaşığı fesleğen sos 1;
- 3-4 yaprak kurutulmuş domates (tercihen yan kurutulmuş) 1.
Hazırlanışı:
- Tavuk etini ızgarada kızarttıktan sonra irice jülyen doğrayın 1.
- Makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ilave edilmiş kaynar suda 8-10 dakika haşlayın 1.
- Fesleğen sos ile harmanlayın 1.
- Enginar kalbini ve kurutulmuş domatesleri istediğiniz şekilde doğrayıp makarnaya ilave edin 1.
- Zeytinyağı ve rendelenmiş parmesan peynirini ilave edip karıştırın 1.
- Taze fesleğen yapraklan ile süsleyip servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: