Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Patatese yakışabilecek bazı baharatlar şunlardır:
- Tuz ve karabiber 24. Temel baharatlardır ve patatesin doğal lezzetini ortaya çıkarır 4.
- Toz sarımsak ve soğan 2. Tatlı bir lezzet katar 2.
- Kekik 24. Kızarmış veya fırınlanmış patateslerle iyi uyum sağlar 24.
- Biberiye 24. Taze veya kuru olarak kullanılarak patates yemeklerine taze bir aroma ve nane benzeri bir lezzet katar 24.
- Kırmızı pul biber (red pepper flakes) 2. Acılığı sevenler için patatese baharatlılık eklemek amacıyla kullanılabilir 2.
- Hardal tozu 24. Hafif acılık ve karakteristik bir tat verir 24.
- Fesleğen 2. Taze veya kurutulmuş olarak garnitürlerde kullanılabilir 2.
- Maydanoz 2. Tazelik ve renk katar 2.
- Zeytinyağı 2. Patatesleri fırınlayarak veya kızartarak zeytinyağı ile harmanlamak, lezzetlerini zenginleştirir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: