Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Patatese yakışabilecek bazı baharatlar:
- Tuz ve karabiber 13. Temel baharatlardır ve patatese lezzet katarlar 3.
- Toz sarımsak ve soğan 3. Patates yemeklerine tatlı bir lezzet katar 3.
- Kekik 13. Kızarmış veya fırınlanmış patateslerde kullanılır 3.
- Biberiye 13. Taze veya kuru biberiye, patates yemeklerine taze bir aroma ve nane benzeri bir lezzet katar 3.
- Kırmızı pul biber 3. Acılığı sevenler için patatese baharatlılık eklemek için kullanılabilir 3.
- Kajun (cajun) baharatı 125. Patates baharatı olarak da bilinir, patates yemeklerine özel olarak tasarlanmış dengeli tat profilleri sunar 15.
- Tane hardal veya hardal tozu 3. Patates yemeklerine hafif acılık ve karakteristik bir tat katabilir 3.
- Fesleğen 3. Taze veya kurutulmuş fesleğen, patates yemeklerine özellikle garnitürlerde taze bir aroma katar 3.
- Maydanoz 3. Taze maydanoz, patates yemeklerine tazelik ve renk katar 3.
- Zeytinyağı 3. Patatesleri fırınlayarak veya kızartarak zeytinyağı ile harmanlamak, lezzetlerini zenginleştirir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: