Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Paellanın bazı çeşitleri:
- Paella Valenciana (Klasik Paella) 1. Tavuk, tavşan eti, yeşil fasulye, domates, pirinç, zeytinyağı, sarımsak, biberiye ve safran içerir 1.
- Mariscos Paella (Deniz Mahsullü Paella) 1. Karides, midye, kalamar, deniz tarağı ve diğer deniz mahsulleri ile yapılır 1.
- Mixta Paella (Karışık Paella) 1. Hem et (tavuk, tavşan) hem de deniz mahsulleri (karides, kalamar, midye) içerir 1.
- Vejetaryen Paella 1. Enginar, bezelye, kırmızı biber, domates, soğan, yeşil fasulye gibi sebzelerle yapılır 1.
Paella, yumuşak deniz ürünleri ve pirincin harika uyumuyla besleyici ve doyurucu bir lezzet sunar 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: